Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

54. Kütüphane Haftası Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi

30 Mart 2018 Cuma

54.Kütüphane Haftası kapsamında Çankırı Karatekin Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Okuma Etkinliği Uluyazı Kampüsü Merkezi Kütüphane bahçesinde gerçekleştirildi.

Çankırı Karatekin Üniversitesinde Yüksek Lisans ve Türkçe eğitimi alan Cibutili ve Çankırı Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin katıldığı etkinlikte Rektör Prof. Dr. Hasan Ayrancı’da öğrencilerle birlikte kitap okuyarak etkinliğe destek verdi.

Kitap okumanın önemine vurgu yapmak için katılımcıların 10 dakika kitap okuduğu etkinliğin sonunda konuşan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı “Şu kitap okuyan tabloya baktığımda işte bu Türkiye’nin aydınlık tablosu. Daha da ileriye gidecek, okuyarak, düşünerek, hayal ederek gidecek.

54. Kütüphane Haftası Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi
Rosetta Stone Online Dil Eğitim Aracı 15 Mayıs 2018 Tarihine Kadar Deneme Erişimine Açılmıştır.
APA PsycNET platformu uzerinden sunulan; PsycINFO ve PsycARTICLES veritabanları 7 Nisan tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.
Emerald Dergilerinin Arşiv Paketine 30 Haziran 2018 -Emerald E Kitap Arşivlerine 31 Aralık 2019 Tarihine Kadar Erişim Sağlanacaktır.
Sevgi Evi ve Yetiştirme Yurdu Öğrencilerinden Kütüphanemize Ziyaret
ODTÜ-ÇAKÜ ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi -ÇAKÜ Arasında Protokol İmzalanmıştır.
EKUAL Kapsamında Nature Journals All Veri Tabanı Erişime Açılmıştır.
Daha Fazla Göster Yukarı Çık