Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

54. Kütüphane Haftası Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi

30 Mart 2018 Cuma

54.Kütüphane Haftası kapsamında Çankırı Karatekin Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Okuma Etkinliği Uluyazı Kampüsü Merkezi Kütüphane bahçesinde gerçekleştirildi.

Çankırı Karatekin Üniversitesinde Yüksek Lisans ve Türkçe eğitimi alan Cibutili ve Çankırı Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin katıldığı etkinlikte Rektör Prof. Dr. Hasan Ayrancı’da öğrencilerle birlikte kitap okuyarak etkinliğe destek verdi.

Kitap okumanın önemine vurgu yapmak için katılımcıların 10 dakika kitap okuduğu etkinliğin sonunda konuşan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı “Şu kitap okuyan tabloya baktığımda işte bu Türkiye’nin aydınlık tablosu. Daha da ileriye gidecek, okuyarak, düşünerek, hayal ederek gidecek.

ProQuest Dissertations&Theses Libguide Sayfası-ProQuest Eğitim Sekmesi Hakkında
Turnitin Kullanan Sevgili Öğrencilerimizin ve Değerli Hocalarımızın Dikkatine!
2 Adet Yeni Deneme Veritabanımız Kullanıma Sunulmuştur.
Taylor and Francis Koleksiyonlarına Yeni Güncellemeler Gelmiştir
2019 YILI TURNİTİN İNTİHAL PROGRAMI YERİNDE EĞİTİMLER SERİSİ ÜNİVERSİTEMİZDE YAPILACAKTIR!
Library & Information Science Source Deneme Erişimi Açılmıştır!
E-Book Academic Collection ve Library & Information Science Source Deneme Erişimi Açılmıştır.
AYEUM Eğitim Platformu Deneme Erişimi Açılmıştır!
ProQuest Dissertations&Theses Global-ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME!
Daha Fazla Göster Yukarı Çık