Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

54. Kütüphane Haftası Okuma Etkinliği Gerçekleştirildi

30 Mart 2018 Cuma

54.Kütüphane Haftası kapsamında Çankırı Karatekin Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Okuma Etkinliği Uluyazı Kampüsü Merkezi Kütüphane bahçesinde gerçekleştirildi.

Çankırı Karatekin Üniversitesinde Yüksek Lisans ve Türkçe eğitimi alan Cibutili ve Çankırı Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerin katıldığı etkinlikte Rektör Prof. Dr. Hasan Ayrancı’da öğrencilerle birlikte kitap okuyarak etkinliğe destek verdi.

Kitap okumanın önemine vurgu yapmak için katılımcıların 10 dakika kitap okuduğu etkinliğin sonunda konuşan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı “Şu kitap okuyan tabloya baktığımda işte bu Türkiye’nin aydınlık tablosu. Daha da ileriye gidecek, okuyarak, düşünerek, hayal ederek gidecek.

Kütüphanemizin Abone Olduğu E-Kaynakların Tanıtımı
BioOne Complete Veritabanı Deneme Erişimi Açılmıştır.
e-Sınav veritabanı 15 Ekim 2018 tarihine kadar üniversitemiz adına deneme erişimine açılmıştır.
Kütüphane Kaynaklarına Uzaktan Erişim (DeepKnowledge) Hakkında
MEVBANK Mevzuat ve İçtihat Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.
SOBIAD (Sosyal Bilimler Atıf Dizini) Deneme Erişimine Açılmıştır.
Uzaktan Erişim (DeepKnowledge)Kullanımı Erişim Sorunu
IOP`den 15 Ekim`e Kadar Ücretsiz Erişime Açık E-kitap!
37 Adet American Library Association(ALA) Kitapları Erişime Açılmıştır.
Reaxys Veri Tabanı 11 Haziran 2018 Tarihine Kadar Deneme Erişimine Açılmıştır
Daha Fazla Göster Yukarı Çık