Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Communication Source veritabanı 15.05.2017 tarihine kadar ücretsiz deneme erişiminize açılmıştır.

17 Mart 2017 Cuma

Communication Source veritabanı içerik bilgisi:

Kitle iletişimi, iletişim teorisi, dil Bilimleri, kurumsal iletişim, fonetik, konuşma patolojisi gibi iletişim ve medya alanındaki çalışmalar için oluşturulmuş kapsamlı bir veri tabanıdır.

750 tam metin dergi

1,100’den fazla temel kaynağın bibliyografik kayıtları ve özetleri

Yaklaşık 10,000 terim içeren konuya özel ve taranabilir konu terimleri sözlüğü

1900’e kadar uzanan içerik

Sosyoloji ve Sosyal Bilimler bölümleri için Sociology Source Ultimate veritabanı 15.05.2017 tarihine kadar ücretsiz deneme erişiminize açılmıştır.
DMAGS (Digital Magazines) adlı digital magazin portalı, 10.04.2017 tarihine kadar ücretsiz deneme erişimine açılmıştır.
Education Source veritabanı 15.05.2017 tarihine kadar ücretsiz deneme erişimine açılmıştır.
Wiley Online Library veri tabanı 2017 dergi listesi
TURCADEMY Türkiye Akademik Yayınlar Platformu, 31 Mart 2017 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.
Yeni Kütüphane Binamızı Hizmete Açmak İçin Çalışmalar Büyük Bir Hızla Devam Etmektedir.
Sobiad (Sosyal Bilimler Atıf Dizini) veri tabanı aboneliğimiz başlamıştır.
Vidobu veri tabanı tüm kullanıcılarımızın hizmetine açılmıştır.
TURCADEMY Türkiye Akademik Yayınlar Platformu’na 31 Aralık 2016 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.
Daha Fazla Göster Yukarı Çık